Ovi okrutni znakovi su spremni da vas ostave i zamene drugom bez ijedne reči objašnjenja. Da li je i vaš partner na listi?

Posted by

Astrologija može pomoći da razumemo ponašanje svakog od znakova. Ovog puta, pogledajte šta je ono što bi moglo da navede partnera da vas ostavi, sudeći po horoskopskom znaku.

Ovan

Ovan
Ukoliko ste ikada imali slomljenu kost, onda ćete znati kako to izgleda. Ovnovi su otprilike takvi. Oni su veoma direktni i sve će biti veoma brzo. Velika je šansa da ste im dosadili i da su pronašli nekog novog. Kada Ovan raskine sa vama, teško da će prihvatiti da se pomirite, rešite problem ili poradi na sebi – što se njih tiče, to je kraj. Oni se definitivno ne vraćaju na staro.

Bik

Bik
U životu Bika, najvažnija osoba je on sam. Uvek će sebe stavljati ispred vas i na taj način narušiti vaš odnos. Verovatno ćete vi raskinuti sa njim, a zažalićete oboje. Najviše će vas povrediti to što se neće boriti za vašu vezu, već samo pustiti da propadne.

Blizanci

Blizanci
Blizanac će vam se uvek vratiti i pokušati da shvati da li je veza ono što želi. Ukoliko raskine sa vama, nemojte misliti da je otišao iz vašeg života. Konstantno će vam slati poruke i pokušaće da se pomiri sa vama. Oni će vas zapravo toliko povrediti da će vam se činiti da bol nikada neće prestati. Izgledaće sasvim normalno i nedodirljivo, uživaće sa prijateljima kao da se ništa ne dešava.

Rak

Rak
Kada završite vezu sa Rakom, srce će vam slomiti to što će on biti u pravom haosu i želećete da budete tu za njega, mada znate da to i nije najbolja ideja. Još više boli kada shvatite da ste uništili nekoga koga ste nekad voleli. Rakovi muškog pola nemaju problem sa iskazivanjem emocija, te će vam srce biti slomljeno.

Lav

Lav
Lavovi vole da su u centru pažnje, a takav će i raskid sa njima biti, bićete okruženi ljudima kojih se vaš raskid ne tiče, i to će vas boleti još više. Lavovi imaju mnogo obožavalaca, stoga će ponovo biti u vezi veoma brzo, a vi ćete se pitati gde ste pogrešili. Verovatno ćete imati mnogo zajedničkih prijatelja koji će situaciju učiniti još gorom kada počne zapitkivanje.

Devica

Devica
Devica verovatno neće ni biti svesna da vas povređuje, on će verovatno misliti da vam pomaže svojim stalnim kritikama i korisnim sugestijama. On će se sve više i više posvećivati svom istraživanju i poslu, i postepeno sve manje pažnje posvećivati vama. Na kraju ćete ga vi ostaviti zbog samopoštovanja.

Nastavak na sledećoj stranici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *